Arno Knechten_Maetwerck_persoonlijk

Strateeg | Rechtvaardig |Tacticus | Innoverend | Levensgenieter

Naast getrouwd, vader van 2 zoons om trots op te zijn, ben ik ook een C.E.O. of C.O.O. interim manager / directeur en begeleid ik organisaties met advies, consultancy EN hands-on implementaties en transformaties.

Mijn werk- en mijn persoonlijke instelling is resultaatgedreven en altijd markt- & klant gericht.

Als strateeg en tacticus leid ik bij organisaties de digitaliserende route, zowel ontwikkelend, plannend en begeleidend.

Mijn bijdrage:

Ik geef advies en creëer inzicht in strategische keuzes en  bedrijfstransformaties.

Ik begeleid transformaties en neem daarvoor de operationele leiding en verantwoording.

Ik ga en sta voor verandering, in een adaptieve vorming aan de markt en van de organisatie. Hierbij continu refererend, aftoetsend en waar nodig aanpassend. Strategische correctie zal met alle betrokkenen plaats vinden (Agile).

Mijn werkgebied:

De veranderingen en transformaties begeleid ik binnen de volgende gebieden;

Markt & klanten, Organisatie & team en Proces en functionele software.

Bedrijfstypering van mijn werkgebied bevat MKB+ en GrootZakelijke organisaties, waarbij met name de directie en/of haar bestuur tot strategische verandering bereid is! Digitalisering is daarbij een vraagstelling die mogelijk nodig is. Beginnen met digitaliseren is geen uitgangspunt, beginnen met de juiste strategie daarentegen wel.

Daarnaast adviseer ik, begeleid ik keuzes en implementeer ik als ProductOwner in het vakgebied E-Commerce-, E-fulfilment- en C.CRM- Softwareontwikkeling.

Competenties:

Arno Knechten CEO C.E.O. Directeur
Arno Knechten

Ik ben;

✓ enthousiast, dynamisch en een “decision maker”

✓ altijd klant- en resultaat-gericht, zowel intern als extern

✓ flexibel in mindset en heb van nature een “helikopter view”

✓ resultaat-gedreven met een “We can do” mentaliteit   

Ik beschik;

✓ over brede sociale kennis en -vaardigheden en leg snel en makkelijk sociale contacten

✓ over leiderschaps- en presentatie-vaardigheden zowel formeel als informeel

✓ over een brede denkgeest en denk graag buiten de box en zeker niet bang nieuwe ideeën en processen te testen en toe te passen

Bijzonderheden  en  kenmerken:

Ik ben redelijk eigenwijs, met een rationele drive om mijn doelen en targets te realiseren en ik ben een motivator vanuit mijn enthousiasme en creativiteit

Mijn snelle analyse en mijn transparantie in communicatie maken mij een duidelijke, harde maar eerlijke collega

Door mijn netwerk, achtergrond en ervaring in combinatie met specifieke opleidingen kan ik organisaties verbeteren, door ze aan te passen aan de markt en (groei)doelen te realiseren door rust te bewaren en de helikopterview te behouden. Vraag hier mijn C.V. op.

Voor  diverse nascholing instellingen  heb  ik  in  het  kader  van  de  opleiding  NIMA-sales  &  communicatie  gastcolleges  gegeven  betreffende  commerciële  communicatie  en  “distributie  van  marketing”.  Tevens  heb  ik  binnen mijn werkveld en voor netwerkbijeenkomsten  de  cursus  “commercieel  denken  en  doen  &  coachend  leiding  geven”  gedoceerd

Home button