Persoonlijke motivatie

Op professioneel en zakelijk niveau is (zelf)-motivatie evident maar zeker ook cruciaal. We worden betaald om ons werk te doen en een groot deel van onze taak is ervoor te zorgen dat we in de juiste mindset zijn om te presteren en zo goed mogelijk te kunnen handelen.

Dat klinkt bijna als een sportcoach. Echter, mijn werk is niet veel anders dan zorgen voor een goed geolied, op basis van kennis, kunde en afspraken functionerend team.

Rugby is bij uitstek een sport om de vertaling te maken over hoe je situaties op het veld kunt toepassen in het bedrijfsleven. Zelf beslissingen nemen, sprinten, tegen weerstand aanlopen, oplossingen bedenken en implementeren met als uiteindelijk doel, het behalen van het gewenste resultaat. Of zoals dat in Rugby heet: Het scoren van een Try!

Team try Rugby
RugbyClub Octopus Uden

Als coach en  zakelijk professional  is het van belang elke speler in het team, inclusief mijzelf,  met zijn specifieke kenmerken op heel eigen wijze bij laten dragen aan het resultaat.

Zo draag ik bij, ook aan jouw bedrijf. Laten we afspreken open met elkaar het gesprek aan te gaan, over jouw team en je resultaat.

Home button