post

Oprecht wil ik al mijn relaties bedanken voor onze samenwerking, het sparren en ondersteunen in de afgelopen 12 jaren. Jullie hebben mij en mijn/ons bedrijf de kans gegeven mee te mogen groeien en ontwikkelen in een mooie en dynamische markt, met supermooie en indrukwekkende oplossingen.

Nu is de tijd daar dat ik verder ga en heb ik mijn functies per januari 2019 neergelegd bij OpenOfferte.nl (SideKix), YourVoice, c.s.. Tevens heb ik al mijn belangen verkocht in deze ondernemingen.

Mijn toekomst zal anders zijn. Mooi, want daar was het om te doen. Ik zal deze en komende maand mijn ideeën en plannen toelichten.

Maar eerst wens ik al mijn relaties een oprecht “tot ziens” en “dankjewel”.

GR. Arno

Dankjewel | Thank you | Toekomst |Ideeën | Plannen | Belang | OpenOfferte .nl | YourVoice | Tot ziens

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *